Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για τη συνεργασία του με τη Μαρία Αναστασοπούλου και αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι η διάδοχός του όταν αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι. Είναι σαν να κάναμε εκπομπή χρόνια» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Έχω τη χαρά να κάνω αυτή τη δουλειά με τον Γιώργο» είπε η Μαρία Aναστασοπούλου.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1», σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Τα περισσότερα άσχημα. «Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»…».

Για το άτομο που θα τον αντικαταστήσει όταν αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε, παραδεχόμενος ότι έχει χορτάσει την τηλεόραση: «Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει “Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1. Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου για τα προσωπικά της και το αν ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς της έχει δώσει δαχτυλίδι εκείνη, αρκετά αμήχανη, απάντησε: «Μου έχει δώσει δαχτυλίδι από τον πρώτο χρόνο, είμαστε 8 μαζί».