Λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, όπου την αυλαία άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας ,στον αέρα βγήκε και η Δούκισσα Νομικού, με τον παρουσιαστή να μιλά με τα πιο κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά του.

«Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού, ενώ πείραξε τον Λιάγκα λέγοντας χαριτολογώντας «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 09:50».

Ντυμένη στα λευκά, με παντελόνι, τοπ και ψηλοτάκουνες γόβες, για την πρεμιέρα της εκπομπής, η Νομικού δέχτηκε ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια, ενώ σιγά-σιγά το νέο τηλεοπτικό δίδυμο κατευθύνθηκε προς το πάνελ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον λόγο για τον οποίο η Δούκισσα δεν βγήκε στον αέρα με το ξεκίνημα του Πρωινού. Όπως τονίστηκε η παρουσιάστρια και μοντέλο θα βγαίνει στις 11:30, όταν πια θα έχει τελειώσει η ροή των «σκληρών» ειδήσεων της ημέρας.