Το φθινόπωρο επιστρέφει ο Σασμός για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για την επιστροφή της σειράς και όπως μαρτυρούν ο Σασμός έρχεται ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα μη προβλέψιμος. Το trailer καθηλώνει αφού σε αυτό οι δυναμικές εναλλάσσονται, τα συναισθήματα είναι στο κόκκινο και οι ήρωες κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους. 

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha, θα μπουν δυναμικά, ο Στέλιος Μάϊνας και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάϊνας θα θέσει νέα δεδομένα στην σειρά και θα γκρεμίσει τις όποιες σταθερές αφού ζητά εκδίκηση.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, στα πλάνα του trailer φαίνεται να οπλίζει το πιστόλι του και να είναι αποφασισμένος για όλα.

Ο «Σασμός» επιστρέφει για να γράψει τη δική του ιστορία. Ένας μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις. Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη. Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο. Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις. Πώς θα είναι η καινούργια μέρα; 

Τη νέα σεζόν, ο δρόμος για τον «Σασμό» είναι γεμάτος θυσίες.