Ο Σασμός, την περασμένη εβδομάδα έγραφε το φινάλε της πρώτης σεζόν και άφησε στους τηλεθεατές και θαυμαστές της σειράς, πολλά ερωτηματικά για το τι θα συμβεί στον επόμενο κύκλο. Το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού βάφτηκε με αίμα αφού ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός ενώ ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική τελικά δεν έγινε. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha θα έχει διαφορές από τον πρώτο αφού πρωταγωνιστές έφυγαν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στο cast.

Μια από τις νέες αφίξεις είναι αυτή του Στέλιου Μάινα ο οποίος αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην εξέλιξη της σειράς. Μάλιστα, το πρώτο πλάνο του Στέλιου Μάινα έχει ήδη προβληθεί προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές. Ποιο ρόλο όμως θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας; Ο ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος θα γυρίσει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για το φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και επί χρόνια, η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε νεκρό επί χρόνια.

Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του Σασμού έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Μιχάλης Αεράκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Στέλιο Μάϊνα ως… Παύλο Βρουλάκη. «Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!» έγραψε ο παπά-Μιχάλης στο Instagram.