Απόψε, Τρίτη 12 Ιουλίου, στη 01:10 στο Mega, στο νέο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης θα ανοίξει και πάλι το σπίτι του αλλά, αυτή τη φορά θα ανοίξει και τη ψυχή του. Με εξομολογητική διάθεση, ο Ηλίας Ψινάκης θα μιλήσει για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή του.

Στη συνέχεια, θα συναντήσει τον Desmond Child. Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πασίγνωστων επιτυχιών των Bon Jovi, Aerosmith, Ricky Martin και Kiss, μιλάει για τη στενή φιλία του με τον Ηλία Ψινάκη, για τη συνεργασία με διάσημους σταρ, καθώς και για την αγάπη του για την Ελλάδα. «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα», θα πει ο Desmond Child, που επισκέπτεται την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα, οι τηλεθεατές θα τον δουν σε ένα παρεκκλήσι όπου εύχεται να δώσει μια συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, ευχή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ηρώδειο.

Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Φοίβος. Ο επιτυχημένος συνθέτης θα περιγράψει τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη και θα αποκαλύψει αποκαλύπτει ένα απρόοπτο περιστατικό με την Jennifer Lopez, που συνέβη σε ένα ταξίδι τους στο Μαϊάμι.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Ηλίας Ψινάκης δοκιμάζει, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα, τα όργανα γυμναστικής στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο του σπιτιού του και θα δείξει φωτογραφίες από το αρχείο του.  

Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, η σειρά «Στο Γηροκομείο» φέρνει στο MEGA τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από τη ζωή του πολυσυζητημένου και αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη.