Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Αποστολάκης το μεσημέρι της Δευτέρας (11/07) με αφορμή την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο Θέατρο Άλσος στην οποία συμμετέχει. Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του να στραφεί ακόμα περισσότερο στο Θεό, στην πίστη αλλά και για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» στην οποία θα συμμετέχει.

«Η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα. Το “πιστεύω με τον δικό μου τρόπο” όμως δεν είναι προσωπικό θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πώς πιστεύεις, το Ευαγγέλιο. Ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Το Ευαγγέλιο πήγα να το διαβάσω 29 φορές και… 29 φορές νύσταζα και το έκλεινα στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Σε αυτό με οδήγησε το γεγονός ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί πλέον από τον λεγόμενο πλεονασμό της υποκριτικής ζωής. Δηλαδή κι από μένα και από τους άλλους. Τώρα όμως η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει. Δεν την παρατηρώ, ενώ πριν την έβαζα μέσα μου και έκανα και γω το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αυτή η αλλαγή μέσα μου έγινε πριν από δυόμιση χρόνια. Προσπαθώ να είμαι αληθινός σε μένα, στη δύναμη που πιστεύω και να είμαι ειλικρινής όσο γίνεται. Επειδή είμαστε από σάρκα και κόκαλα είναι πολύ δύσκολο να σου φύγει η αμφιβολία και ο φόβος της επιβίωσης» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ρόλος του στην σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ

Ο Κώστας Αποστολάκης, την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος». «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Διονύσης Σαμιώτης, δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Χάρηκα που γνώρισα ένα παιδί από την Κύπρο, τον Σταύρο Ποταμάρη, που θα το σκηνοθετήσει ο οποίος θα κάνει κάτι διαφορετικό. Έχει στο μυαλό του κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως είναι ένα σήριαλ» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω να την πω δραματική, είναι ανθρώπινη σειρά. Και ο ρόλος μου έχει ανατροπές, και του Κόκλα ο ρόλος έχει ανατροπές» τόνισε ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε: «Γλυκάνισος ονομάστηκε γιατί στη Μυτιλήνη έχουν βιοτεχνίες ούζου. Το γλυκάνισος είναι διφορούμενο γιατί είναι για καλό σκοπό όταν χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή για κακό όταν χρησιμοποιηθεί χωρίς τρόπο. Μην ξεχνάς ότι τα δηλητήρια είναι και φάρμακα».

«Θα είναι καταιγιστικό» υπογράμμισε ο Κώστας Αποστολάκης.