Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του X Factor ανέβηκε η Έλενα Παναγιωτίδου, το βράδυ της Κυριακής, στο 4o live του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού. Ένα από τα πιο λαμπερά φαβορί του X Factor κλήθηκε να ερμηνεύσει, για πρώτη φορά, ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του μέντορα της, Στέλιου Ρόκκου.

«Έτσι αγαπάω εγώ» τραγούδησε, λοιπόν, η 23χρονη Έλενα Παναγιωτίδου συμπαρασύρωντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της.

Τα σχόλια των κριτών κάτι περισσότερο από θερμά ενώ ο μέντορας της, Στέλιος Ρόκκος δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση του όσο η γοητευτική διαγωνιζόμενη ερμήνευε το δικό του κομμάτι. «Μου αρέσει καλύτερα αυτή η εκτέλεση από τη δική μου. Αυτό το τραγούδι έχει κάνει μια καριέρα όταν το πρωτοείπα, έκανε μια δεύτερη όταν το ξαναείπε η Πάολα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και πιστεύω ότι τώρα θα κάνει μια τρίτη καριέρα. Δεν ξέρω τι έχω πάθει με αυτή τη φωνή, έχω πολλά χρόνια να πάθω πλάκα με φωνή πραγματικά και σαν το παιδάκι κάθομαι και την ακούω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος απευθυνόμενος στην Έλενα Παναγιωτίδου.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Νίκος Μουρατίδης σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει και να πει τα ωραιότερα για εκείνη λόγια. «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει τίποτα και σε σένα μου άρεσαν όλα. Έχεις συγκλονιστική φωνή, πως το έχτισες, πως μπήκες μες στο συναίσθημα και πως εννοούσες όλα αυτά που έλεγες. Όταν άπλωσες δε τα χέρια έτσι… λέω δικιά μου είναι αυτή! Τα θερμά μου συγχαρητήρια».