Στο αποκαλυπτικό εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, τη νύχτα της Παρασκευής (17/6), στο After Dark του OPEN. Η μελαχρινή καλλονή κατακευραύνωσε την παραγωγή του «My Style Rocks» για το πώς της φέρθηκε και μάλιστα, αποκάλυψε και την στιγμή που δεν προβλήθηκε στο ριάλιτι μόδας.

«Με τα κορίτσια ήμασταν υπέροχα. Με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό και τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας κλαίγανε. Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε «εντάξει, με αυτό που γίνεται καταστρέφεται το πρόγραμμα μας». Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς. Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα και ψήφισαν μία άλλη. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω. Γενικά γίναμε άνω κάτω επειδή δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα από την πλευρά της κριτικής επιτροπής μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα.

Προσπαθούσαν να με προκαλέσουν για να βγάζω κακό χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα υπόλοιπα που αποκάλυψε:

Για την ίδια ο γάμος είναι ένας πολύ ιερό μυστήριο, γι’ αυτό είπε θα γίνει μία φορά και θα κρατήσει μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Είναι 1,5 χρόνο μαζί δήλωσε για τον σύντροφό της, με τον οποίο ετοιμάζονται να ανέβουν μέσα στο καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δεν θέλει ν’ αλλάξει τίποτα στον χαρακτήρα της και στην προσωπικότητά της γιατί έτσι θ’… ακύρωνε την ίδια την ύπαρξη και τη ζωή της και δεν αγαπάει τον εαυτό της. Είναι αληθινή και όταν κάνει λάθος το παραδέχεται συμπλήρωσε.

Κάθε βράδυ κάνει την προσευχή της και ζητάει από τον Θεό να την συγχωρέσει, γιατί κάθε μέτρα αμαρτάνει. Όπως πρόσθεσε είναι πολύ κοντά στην εκκλησία, στα Θεία, αν και δεν της φαίνεται και κανείς δεν το πιστεύει.

Κάτι που την ξενερώνει σε μια σχέση είναι το θέμα της υγιεινής.

Η πιο ακραία σκηνή ζηλοτυπίας είναι να την πάρουν σηκωτή από τα μπουζούκια ενώ έχει κάνει σεξ σε εστιατόριο στη Χαλκιδική.

«Τι να τον κάνεις τον ψηλό μάνα μου; Εκεί που είναι παίρνει πολύ αέρα και δεν… Εκεί που τον έχω πολύ μεγάλη ανάγκη το ύψος δεν μετράει!» είπε με νόημα για το αγαπημένο της σημείο στον μελλοντικό της σύζυγο.

«Εννοείται ότι μετράει το μέγεθος, αλλά και η τεχνική» απάντησε στη σχετική ερώτηση.