Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για 11η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, ισοφαρίζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ υποψηφιοτήτων του ελληνικού Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναρωτιέται αν ήταν λάθος ή στρατηγική κίνηση τελικά η ψήφιση του φαρμακοποιού, καθώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο παιχνίδι για ακόμη μια φορά και να διώξει έτσι κάποιον πιο δυνατό αγωνιστικά παίκτη.

Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο στον τάκο που έχει δείξει ότι είναι δυνατός στο κοινό. Υπάρχει περίπτωση να ξανά μείνει και να διώξει έναν καλύτερο από εκείνον αγωνιστικά» θα πει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης διαφωνεί μαζί της και θεωρεί ότι καλώς ψηφίστηκε ο Σπύρος και πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του και θα αποχωρήσει από το Survivor.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Ποιος ή ποια θα κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας; 

Σύμφωνα με τα spoiler, ο Αρης Σοϊλέδης κάνει το back to back και κατακτά ξανά την ατομική ασυλία.

Survivor – spoiler: Ένα από τα φαβορί στον τάκο στο πλευρό του «terminator», Σπύρου Μαρτίκα

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν όταν ο Σπύρος κατηγορεί την Ασημίνα για την  αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, θέλοντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς όσων υποστηρίζουν ότι ψηφίζουν με αγωνιστικό κριτήριο. 

Η αγωνία κορυφώνεται για το αποτέλεσμα της αποψινής ψηφοφορίας που θα αναδείξει τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Αν επαληθευτούν τα spoiler, απέναντι στον terminator του Survivor θα βρεθεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού reality, και αυτή δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου.