Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και πρόσωπα τα οποία βρίσκονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες πραγματοποιούν ραντεβού με τους ιθύνοντες των καναλιών. Ανάμεσα στα άτομα που πραγματοποιούν ραντεβού είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κακκαβά οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ προκειμένου να εξετάσουν την συνέχιση ή τη διακοπή της τηλεοπτικής τους συνεργασίας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ραντεβού, τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν τη μεταγραφή ή μη, του Γρηγόρη Γκουντάρα και ο διάλογος τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν απολαυστικός.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha με μια φράση της φούντωσε για τα καλά τις φήμες επιστροφής του Γρηγόρη Γκουντάρα στο πλευρό της.

«Εγώ ξέρω που θα πάει ο Γρηγόρης Γκουνάρας! Εδώ ή στην ΕΡΤ, πάμε παρακάτω.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ακολουθήσει ένας αινιγματικός διάλογος.

Ο αινιγματικός διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Κατερίνα Καινούργιου: Εδώ; Ξέρεις κάτι; Που θα έρθει;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εδώ… Σε μία από τις θέσεις. Στη δικιά μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Ε τι μια από τις θέσεις. Πρέπει ντε και καλά να φύγει κάποιος για να έρθει ο Γρηγόρης;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όχι, σε μια από τις θέσεις. Δεν είπα εγώ σε ποια.

Κατερίνα Καινούργιου: Αρχικά, αν έρθει ο Γρηγόρης,  θα είναι σε έναν θρόνο εκεί πάνω! Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όχι. Κρίνω την πραγματικότητα. Ή θα έρθει εδώ ή θα πάει στην ΕΡΤ αυτή τη στιγμή. Δεν τον βλέπω στον ΣΚΑΪ, αυτό εννοώ. Δεν έχω μιλήσει όμως μαζί του για τα σχέδια του.

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί όμως είπες σε μια θέση;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μα δεν είπα σε μια θέση και θα φύγω εγώ! Είπα τη θέση μου πριν, για παράδειγμα, για να μη δημιουργηθεί κάτι άλλο. Δεν είπαμε πριν να μεγαλώσει το τραπέζι;

Κατερίνα Καινούργιου: Είπα εγώ να φύγει κανείς; Είναι δυνατόν να έρθει ο Γρηγόρης, που αγαπιέστε αλλά στον αέρα τσακώνεστε σαν τα σκυλιά και να φύγεις εσύ; Για αυτό ψοφάω!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχεις σκεφτεί να μεγαλώσει το τραπέζι; Για τον Γκουντάρα ρε γαμώτο!

Κατερίνα Καινούργιου: Θα κάτσει εδώ σε θρόνο! Η εκπομπή θα ξεκινάει με την όμορφη φάτσα του Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα λέει καλημέρα ο Γκουντάρας καθιστός.