Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor και κοντραρίστηκε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, όσες φορές κι αν μπήκε στον συγκεκριμένο στίβο μάχης δεν κατάφερε να «βρει» τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχαινε τον τελικό στόχο.

Γι’ άλλη μια φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου έχασε τον πόντο και το σκορ διαμορφώθηκε σε 9-4 υπέρ της κόκκινης ομάδας μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «άμπαλη» και ξέσπασε σε κλάματα.

«Κάποιος με έχει μουτζώσει επί δύο μέρες. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα δυο μέρες τώρα… Δεν μπορώ να το δεχτώ» άρχισε να φωνάζει.

Ο τελικός πόντος ήρθε από τον Στάθη Σχίζα ο οποίος έφερε τον 10ο πόντο για την Κόκκινη ομάδα.  

Και ενώ οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας πανηγύριζαν τη νίκη τους, οι παίκτες της Μπλε ομάδας γι’ άλλη μια φορά τσακωνόντουσαν. Αφορμή στάθηκε ο καυγάς που είχε γίνει λίγη ώρα νωρίτερα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πως «πλάγιασε» τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ για να βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η παίκτρια άρχισε να φωνάζει ξανά και να δικαιολογεί το γεγονός πως έσπρωξε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με εκείνον να της τονίζει πως μαλώνει όποτε χάνει και πως την κοροϊδεύουν πλέον όλοι.

Οι παίκτες λίγο πριν επιστρέψουν στην παραλία, βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό ο οποίος έδωσε το λόγο στη Βρισηίδα Ανδριώτου. Εκείνη έδωσε την δική της εκδοχή για το σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που είδε τέτοιες εικόνες αλλά και από τον συμπαίκτη της. Όταν ο λόγος δόθηκε στον make up artist, εκείνος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη.

«Σήμερα ήταν μια μέρα άσχημη για μένα διότι δεν έφερα καμία νίκη. Είμαι στεναχωρημένος. Θα ήθελα να αναφερθώ στο τραγικό συμβάν που έγινε» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor αφού επέστρεψε στην παραλία. Ο παίκτης αναφέρθηκε στην «τσιρίδα» της Βρισηίδας Ανδριώτου, όπως τη χαρακτήρισε, η οποία του «τρυπάει τα αυτιά» και πρόσθεσε πως είναι: «δεν αντέχω άλλο τη τσιρίδα της κι όταν χάνει να υστεριάζει. Είναι ένα κακομαθημένο κοριτσάκι το οποίο εγώ δεν τη βλέπω καν. Έκανα μεγάλο λάθος που την στήριξα τόσο καιρό».

«Δεν είμαι πολύ περήφανη για το σκηνικό. Αγανάκτησα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Πώς να του κάνω κακό; Είμαι μισή μερίδα άνθρωπος. Και που τον έσπρωξα, γιατί ερχόταν κατά πάνω μου, ούτε που κουνήθηκε. Είμαι αγανακτισμένη με την συμπεριφορά του» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την σειρά της στην κάμερα του Survivor.