Πολλά τα νεύρα φαίνεται πως είναι στον πάγκο της Μπλε Ομάδας του Survivor. Οι παίκτες μπορεί να βρέθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας, όμως κάθε άλλο παρά ενωμένοι είναι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπήκε στον στίβο μάχης και αγωνίστηκε ενάντια στην Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα έβαζε τους κρίκους στον στόχο με αποτέλεσμα οι φωνές του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ οι οποίες είχαν ως στόχο να την εμψυχώσουν, να την εκνευρίσουν χειρότερα.

Τελικά, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχασε τον πόντο και τα νεύρα της «χτύπησαν»… ταβάνι. Μάλιστα, η παίκτρια έκανε παρατήρηση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τον τρόπο που επέλεξε εκείνος να την εμψυχώσει. Ο make up artist εκνευρίστηκε και της απάντησε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα την έκρηξη της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία σηκώθηκε από τον πάγκο, τον πλησίασε και τον έσπρωξε.

«Υστερικιά» και «τρελή» την αποκάλεσε στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φώναζε στην συμπαίκτρια του ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε να πάει στη θέση του καθώς ήταν ο επόμενος που θα αγωνιζόταν.

«Έχω δίκιο αλλά κανεί δεν παίρνει θέση!» φώναξε η Βρισηίδα Ανδριώτου στους συμπαίκτες της στο Survivor.