Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε η Μπλε Ομάδα κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν και να διαβάσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων. Οι μόνοι παίκτες που έλειπαν ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από την παραγωγή του Survivor εξαιτίας του ότι βρήκαν τρόπο κι επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Στέλλα Ανδρεάδη συζητούσαν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας και χαρακτήρισαν τον Σπύρο Μαρτίκα «εμμονικό».

Ο λόγος που του απέδωσαν αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι πως ενώ είχε λίγο χρόνο να απολαύσει το μήνυμα των γονιών του εκείνος βρήκε ευκαιρία να ασχοληθεί ξανά με τον Τάκη Καραγκούνια.
«Έχει εμμονή με τον Τάκη ενώ έχει ένα όμορφο μήνυμα από τους γονείς του ασχολήθηκε με τον Τάκη. Και ο Τάκης χθες ήταν πολύ ήσυχος» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Survivor.

Τα «καρφιά» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τον προηγούμενο καιρό ένιωθα αδικημένος γιατί έμαθαν ότι ο Άρης και ο Γιώργος χρησιμοποιούν κινητό κι έτσι έφαγαν ποινή. Με είχε πιάσει ο Άρης πριν λίγες μέρες και μου είχε πει ότι βλέπει από κινητό τις προσωπικές μου συνεντεύξεις και “είδα αυτά που είπες για μένα και την Σοφιάνα και πρέπει να το μαζέψεις γιατί τα βλέπει η κοπέλα μου και παντρεύομαι”. Και τον ρώτησα τι θέλει να πω γιατί ότι έχω πει είναι ότι έχω δει. Δεν θα σταματήσω ως Κωνταντίνος Εμμανουήλ να λέω αυτά που πιστεύω και βλέπω και πραγματικά πιστεύω ότι έχει κάνει σαν τα μούτρα του το Γιωργάκη. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα τηρήσει κάποια ποινή. Είμαι σίγουρος και το λέω με το χέρι στην καρδιά ότι ο Άρης δεν παίζει δίκαιο παιχνίδι. Δεν του αξίζει η θέση που έχει εδώ μέσα. Πρέπει να βγει εκτός» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor.

Πόσο έχουν αλλάξει ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μετά την ποινή

Πόσο έχουν αλλάξει ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μετά την ποινή που τους επέβαλλε η παραγωγή του Survivor; Την απάντηση έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Survivor όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Άρης και ο Τάλας μετά την ποινή τους είναι διαφορετικά. Τον Τάλα τον βλέπω μετανιωμένο. Ο Άρης μας είπε ότι είναι μαγκιά του και ότι γουστάρει θα κάνει. Αυτό αναιρεί την συγγνώμη που έχει ζητήσει και είμαι σίγουρη ότι δεν θα σταματήσεις και όταν σου δοθεί η ευκαιρία θα το ξανακάνεις και λες την συγγνώμη απλά για να την ακούσει ο κόσμος».

Η έντονη αδιαθεσία της Βρισηίδας Ανδριώτου

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor μεταφέρθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ο οποίος τους καλωσόρισε στο χώρο και στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Κι ενώ ο παρουσιαστής έδινε το λόγο αρχικά στους υποψήφιους προς αποχώρηση για να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους καθώς για έναν από αυτούς θα ήταν η τελευταία μέρα στον Άγιο Δομίνικο, παρατήρησε, πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε «ασπρίσει». Τη ρώτησε αν νιώθει καλά κι εκείνη δεν μπορούσε καν να απαντήσει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να ζητήσει τη μεταφορά της στο ιατρικό προσωπικό της παραγωγής.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έσπευσαν στο πλευρό της παίκτριας και την συνόδευσαν στο γιατρό. Λίγη ώρα αργότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στη θέση της και ενημέρωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά.