Η Γιάννα Ζιάννη είναι η Δέσποινα, ο ρόλος που έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό στον Σασμό, η θεία του Σταύρου που στέκεται βράχος στο πλευρό της Αργυρώς στη νέα της ζωή στα Γιάννενα.

«Η Δέσποινα είναι ένας διακριτικός άνθρωπος και δεν έχει ρωτήσει τέτοια πράγματα (ποιος είναι πατέρας του μικρού Πετρή). Είναι τέτοια η χαρά τους που δεν θα κάτσουν να μετρήσουν τις ημερομηνίες, αυτό είναι κάτι που στη συνέχεια θα φανεί. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε ο μικρός Πετράκης στην οικογένειά μας» είπε σήμερα στο Happy Day.

O μικρός Πέτρος ενθουσίασε χθες τους τηλεθεατές. «Ο μικρός Πετρής είναι μια χαρά μωράκι, όπως όλα τα παιδάκια. Είναι οι γονείς του κοντά, το φροντίζουν, δεν το κουράζουμε καθόλου στα γυρίσματα. Δεν γνωρίζω πως τον βρήκε η παραγωγή, είμαστε συνάδελφοι με τον μικρό οπότε δεν τον ρώτησα πως την πήρες τη δουλειά» είχε με χιούμορ.

Στο τρέιλερ της Δευτέρας βλέπουμε τον Αστέρη να κλείνει εισιτήριο για Γιάννενα. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν τον δει;

«Είναι ξεκάθαρο (πως η Αργυρώ έχει ακόμα αισθήματα). Σαν τηλεθεάτρια θα ήθελα να καταλήξει στον πρώτο της έρωτα. Σαν ρόλος όμως θέλω να παραμείνει δίπλα στον Σταύρο, να ευτυχήσει, να αφήσει πίσω της το ζοφερό παρελθόν και να προχωρήσει στο φως. Ο Σταύρος είναι ένας άνθρωπος που την πλησίαζε γνωρίζοντας υπήρξε κάτι στη ζωή της πολύ σημαντικό, πολύ διακριτικός, παραμένει στην αγάπη του για την Αργυρώ και δεν ψάχνει γύρω γύρω, κάνει μεγαλύτερο το συναίσθημά του για εκείνη, για να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Όταν θα βρεθεί στα Γιάννενα ο Αστέρης σίγουρα θα υπάρξουν κλυδωνισμοί στο συναίσθημά της».

Θα επιστρέψει στην Κρήτη η Μαρίνα;

Η Μαρίνα έχει αφήσει στην Κρήτη την μεγάλη της αγάπη, τον Αντώνη; Θα γυρίσει πίσω; «Εγώ ενθαρρύνω τη Μαρίνα προς αυτή την κατεύθυνση (να επιστρέψει στην Κρήτη) γιατί την αγαπώ. Όμως θα δούμε… Εγώ πάντως θέλω να παραμείνω στον Σασμό και θέλω να μείνω φίλη της» είπε η Γιάννα Ζιάννη.