Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όταν ήρθε στη συζήτηση η Ιωάννα Τούνη και τα stories που ανέβασε στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής στήριξε την αγαπημένη του, αναφορικά με το ταξίδι που έκαναν οι δυο τους στη Ναύπακτο τη Μεγάλη Παρασκευή, θέμα για το οποίο τοποθετήθηκε και η ίδια η Ιωάννα.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος» είπε αρχικά.

«Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πώς πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”» συνέχισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πώς πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας. Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δεν μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ζήτησε να λήξει η κουβέντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

«Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε: «Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους. Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας. Δεν είναι αστείο Αντρέα. Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».