Η σχέση του Δούκα και της Μυρσίνης έχει φτάσει στο τέλος της όμως αυτό δεν είναι το τέλος του άλλοτε ισχυρού ζευγαριού των Άγριων Μελισσών. Η σειρά αναμένεται να γράψει το οριστικό της φινάλε τον Ιούνιο και όλες οι «ανοιχτές» υποθέσεις θα κλείσουν.

Ο Δούκας δεν έχει συγχωρέσει τις απιστίες της συζύγου του. Το έντονο φλερτ στον αδερφό του, Μιλτιάδη, αλλά και η εξωσυζυγική σχέση της με τον Θωμά Κυπραίο είναι σκέψεις που δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει. Εξάλλου, η Μυρσίνη ήταν αυτή που τον οδήγησε να μην μιλάει με τον αδερφό του και να είναι τσακωμένοι ακόμα και όταν ο Μιλτιάδης έπεσε νεκρός.

Κερασάκι στην… τούρτα για τον Δούκα Σεβαστού ήταν το ότι η Μυρσίνη συνεργάστηκε με τον Ακύλα Μεγαρίτη και του μετέφερε πληροφορίες της οικογένειας.

Άγριες Μέλισσες

Από την άλλη, η Μυρσίνη Σεβαστού δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το γεγονός ότι οι δυο γιοι της, είναι ερωτευμένοι με τις φόνισσες του πρωτότοκου γιου της, Σέργιου.

Με τις σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης να είναι ουσιαστικά τελειωμένες, εκείνη βρίσκει έναν τρόπο να ξεπεράσει την απόρριψη του συζύγου της. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Να ενδώσει στο φλερτ ενός νεότερου της άνδρα και συγκεκριμένα του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας της, του Θέμη.

Οι δυο τους θα περάσουν νύχτα πάθους όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα τα ήθελε η Μυρσίνη Σεβαστού.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την Μυρσίνη Σεβαστού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια στο πλευρό του τηλεοπτικού Θέμη μέσα σε ένα αυτοκίνητο νυχτερινές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο η ηθοποιός έδωσε μια μικρή γεύση στους τηλεθεατές για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.