O ισοβίτης Καραπάνος του Σασμού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha. «Κινείται με φοβερή άνεση και απρόβλεπτα από το απόλυτο καλό στο απόλυτο κακό. Η σχέση μου με τον Αστέρη είναι ισότιμη, αγαπησιάρικη, με πολύ φροντίδα» είπε στο Happy Day o Λάζαρος Γεωργακόπουλος ενώ δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα βρίσκεται του χρόνου στον Σασμό.

Όσο για το αν ισχύει ότι θα βγει από τη φυλακή ή ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του είπε: «Δεν ξέρω τι έχετε καταλάβει, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα» ανέφερε.

Για την κόρη του Ιωάννα Γεωργακοπούλου, την Joanne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, η οποία κέρδισε το The Voice, δήλωσε περήφανος.

«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει το νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ»

Όπως είπε με τη γυναίκα του δεν έχουν παντρευτεί και έκαναν πρόσφατα σύμφωνο συμβίωσης. «Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι» ανέφερε.