Ο χρόνος είναι πολύτιμος στο MasterChef αφού σε κάθε δοκιμασία οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την κουζίνα, τους συμπαίκτες τους αλλά και το χρόνο που περνά και τους… απειλεί.

Στο MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09/03) οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με το χρόνο αφού έπρεπε να… δημοπρατήσουν γι’ αυτόν και είχαν απέναντι τους τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος το «έζησε».

Ένας πάγκος με καμπάνες και ένα σφυρί, σηματοδότησαν την επιστροφή μιας αγαπημένης Ομαδικής Δοκιμασίας στο MasterChef, αυτής του πλειστηριασμού!

Οι δυο αρχηγοί βρέθηκε στη θέση των πλειοδοτών και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε «χρέη» δημοπράτη.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα μενού πέντε σταδίων, που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό, μαγειρεύοντας σε διαφορετικό χρόνο, με διαφορετικά υλικά και διαφορετικό εξοπλισμό η κάθε ομάδα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, άλλαξε θέση και βρέθηκε στη μέση έχοντας στα δεξιά του τον Πάνο Ιωαννίδη και στα αριστερά του τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και άρχισε να δημοπρατεί με ιδιαίτερο μπρίο και φωνή.

Φυσικά, το συγκεκριμένο πλάνο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter που γι’ άλλη μια φορά συνειδητοποίησαν πόσο χιούμορ έχει ο «αυστηρός» Σωτήρης Κοντιζάς.