Γενέθλια στο πλατό του MasterChef έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή αποκάλυψη για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Το επεισόδιο της Τρίτης (22/2) του MasterChef ξεκίνησε με τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η Ελπίδα Μορφούλη παρακολουθώντας από τον εξώστη, ζήτησε να της φτιάξουν μια τούρτα, με αφορμή τα γενέθλιά της. Η ατάκα της μάλιστα έφερε αποκαλύψεις.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε επίσης τα γενέθλιά του, την ίδια μέρα με την διαγωνιζόμενη του MasterChef 6, κάτι στο οποίο ο ίδιος αντέδρασε αμέσως, όσο και να προσπάθησε να «κρύψει» τα γενέθλιά του, αφού και ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δεν θέλησαν να του ευχηθούν μπροστά στις κάμερες.

Η πλάκα που έκανε ο Δημήτρης στον Γρηγόρη

Έχουν έρθει αρκετά κοντά όπως είδαμε στις τελευταίες δοκιμασίες του MasterChef 2022, έτσι ο Δημήτρης μπορούσε να κάνει πλάκα στον φίλο του τον Γρηγόρη.

Ο 48χρονος μάγειρας γέμισε το κρεβάτι του 26χρονου επίδοξο σεφ με μπόλικο χαρτί υγείας και το βιβλίο Nobu Now να κυριαρχεί, ενώ ένα χαρτάκι έγραψε «Γνωριζόμαστε;». Ο Μάριος ανέλαβε να φωνάξει τον Γρηγόρη στο δωμάτιο που έσκασε από τα γέλια με την πλάκα των συμπαικτών του.

«Πίσω από το βιβλίο κρύβεται μια μεγάλη ιστορία ανάμεσα σε εμένα και τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι ο old school μάγειρας, ταβέρνα και καλό φαγητό, εγώ πάω λίγο προς Japan και με πειράζει. Είμαστε και στον ίδιο πάγκο και τσακωνόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ!», είπε στην κάμερα.

Δείχνοντας του φωτογραφίες από το βιβλίο, ο Δημήτρης είπε με χιούμορ στον Γρηγόρη: «Πώς να κερδίσεις έναν ταβερνιάρη, διάβασέ το…», με τον Γρηγόρη να παραδέχεται ότι στο Τεστ Δημιουργικότητας ο Δημήτρης τον… έφαγε, αλλά θα το πληρώσει!

Χρησιμοποίησε η Φανή την κάρτα ασυλίας;

Μετά τη δύσκολη δοκιμασία με τις κονσέρβες, Τατιάνα – , Αναστασία, Γιώργος και Στέφανος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο του MasterChef 2022 την Τρίτη (22/2). H Τατιάνα Χαρτάτι βέβαια λίγο μετά ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο λόγος είναι πως της έλειπε η οικογένεια της.

Μετά τα σχόλια των κριτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τη Φανή που βρισκόταν στον εξώστη αν θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να «σώσει» κάποιον από τους συμπαίκτες της.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τη Φανή τι θα κάνει με την κάρτα ασυλίας…

«Σεφ έχω συζητήσει με τα παιδιά. Τα περισσότερα παιδιά είναι της δικής μας ομάδας… έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί να μην τη χρησιμοποιήσουμε, αφού είναι ένα σημαντικό προβάδισμα για εμάς. Θα προσπαθήσω να την κρατήσω για πιο δύσκολες καταστάσεις», είπε η επίδοξη σεφ.

Σε αυτό που είπε η αρχηγός μας εγώ δε συμμετείχα. Είναι μεν συλλογικές οι αποφάσεις, αλλά όχι εγώ δεν ήμουν σε τέτοια συζήτηση… », σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια η Φανή εξέφρασε την άποψη ότι το ζητούμενο είναι να παλεύει ο καθένας να μείνει στον διαγωνισμό με την αξία του. «Μπορεί να προσβάλω κάποιον αν τη χρησιμοποιήσω, ότι δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει», πρόσθεσε η 22χρονη παίκτρια.