Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη (30/12) ο Πάνος Ιωαννίδης και από το πρωί ο αγαπημένος σεφ δεχόταν αμέτρητες ευχές, τόσο από τα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο κριτής του MasterChef 6, που βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, γιόρτασε τα γενέθλιά του στα πλατό μαζί με τους συνεργάτες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο από το πλευρό του δεν έλειπαν, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από τα social media στον Πάνο Ιωαννίδη οι συνάδελφοί του, του επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στα γυρίσματά του ριάλιτι μαγειρικής. Εμφανίστηκαν με μία τούρτα γενεθλίων, με εκείνον να δείχνει χαρούμενος και φανερά ευτυχισμένος και ευγνώμων για την χειρονομία και την κίνησή τους.

«Γενέθλια στη δουλειά. Με τους αγαπημένους μου συναδέλφους. Ευχαριστώ για την έκπληξη. Επισήμως 46», έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης στο Instagram, ανεβάζοντας και το βίντεο με την γενέθλια τούρτα.

Μαζί ανέβηκαν κι άλλα βίντεο όπου τον δείχνουν στο τραπέζι της δοκιμής των πιάτων των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής, έχοντας δεξιά και αριστερά τους άλλους δύο κριτές του σόου, να σβήνει το κεράκι της τούρτας και να ευχαριστεί τους συνεργάτες του που θυμήθηκαν την τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή για εκείνον μέρα.