Γεμάτο αγωνία αλλά και εκπλήξεις ήταν το αποψινό επεισόδιο του Masterchef αφού μια παίκτρια κατάφερε με το «καλημέρα» να αφήσει τους συμπαίκτες της αλλά και τους κριτές, με το στόμα ανοιχτό.

Μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Τατιάνα Χαρτάτι η οποία λίγο πριν τη δοκιμασία ζήτησε το λόγο σηκώνοντας το χέρι.

Η παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο λόγος είναι πως της έλειπε η οικογένεια της.

«Εγώ αποφάσισα ότι δεν θα μαγειρέψω σήμερα γιατί μου λείπει η οικογένειά μου και το σπίτι μου. Ναι θέλω να αποχωρήσω. Το έχω σκεφτεί από χθες κι είμαι σίγουρη» είπε η παίκτρια και κάποιοι από τους συμπαίκτες της είπαν πως ήταν κάτι που το περίμεναν γιατί η Τατιάνα είχε αναφέρει πως της λείπει το παιδί της.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έγιαν τρεις. Στέφανος, Αναστασία και Γιώργος κλήθηκαν να παλέψουν μαγειρικά για τη θέση τους στον διαγωνισμό. Οι τρεις τους μαγείρεψαν με πάθος αλλά το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε. Τα πιάτα που έφτασαν στους κριτές ήταν απογοητευτικά και εκείνοι τα χαρακτήρισαν «κακά». Ωστόσο η ώρα της κρίσης έφτασε και το «ταξίδι» του Στέφανου στο MasterChef έληξε «άδοξα».