Με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι της παρουσίασης, το νέο μουσικό show του Alpha, μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του. Το trailer του Chart Show είναι ήδη στον τηλεοπτικό αέρα και όπως φαίνεται έχει ένα άκρως μουσικό trailer.

Το trailer του Chart Show Your Countdown ταξιδεύει τους τηλεθεατές στο χωροχρόνο της μουσικής. Χρώματα, ήχοι και εικόνες ξυπνούν όμορφα συναισθήματα και προσφέρουν μία πρώτη γεύση από τις μουσικές διαδρομές που θα ακολουθήσει το Chart Show. 

Το εντυπωσιακό τρέιλερ, παραγωγή της Yeti Pictures, προβάλλει εικονικά σύμβολα – σταθμούς στην ιστορία της μουσικής που εναλλάσσονται διαδοχικά. Το ποπ στοιχείο συνδυάζεται με τη νοσταλγία, το χθες αγγίζει το σήμερα, οι πενιές γίνονται ροκ. Γιατί η μουσική μας αγγίζει όλους.  

Το σόου που έγινε θεσμός έρχεται στον Alpha με τη λάμψη της Δέσποινας Βανδή να δώσει ρυθμό στο σαββατόβραδο. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει για κάθε top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και live ερμηνείες που θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και μουσική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες;

 Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί: