Η μαύρη πέτρα της Φάρμας βρέθηκε στα χέρια της Σάσας Μπάστα και εκείνη είχε το «βάρος» να τη δώσει σε κάποιον από τους συμπαίκτες της ώστε να τον βγάλει στον… τάκο και να τον θέσει ως πρώτο μονομάχο της εβδομάδας.

«Ήρθε η ώρα να σου δώσω τη μαύρη πέτρα» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Σάσα Μπάστα και την ρώτησε αν έχει πάρει την απόφαση της. Η τραγουδίστρια απάντησε θετικά και σηκώθηκε από τη θέση της ώστε να κατευθυνθεί στον συμπαίκτη της που θα έδινε τη μαύρη πέτρα.

Η Σάσα Μπάστα έκανε μια… προσποίηση και ενώ αρχικά έκανε πως τη δίνει στην Αθανασία Τσουμελέκα τελικά την έδωσε στον Νεόφυτο Ηλία.

Σε ότι αφορά τον λόγο που η Σάσα Μπάστα έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Νεόφυτο, η τραγουδίστρια είπε πως: «Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που προχωρά αλλά δεν ξεχνάω γενικά. Εσύ ήσουν από τους αρχηγούς που άλλαξες. Δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι, νομίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι σε αυτό, η αρχηγία και η ασυλία αλλάζει. Βλέπουμε άτομα που τα ξέρουμε να αλλάζουν. Με πείραξε πάρα πολύ το καμπανάκι. Πηγαίνοντας στον αχυρώνα ακούστηκε: “άντε ρε παιδιά, προχωρήστε. Θα σας κουβαλήσω κιόλας;”» είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα.

Από την πλευρά του, ο Νεόφυτος Ηλία παραδέχθηκε πως περίμενε ότι θα έπαιρνε εκείνος τη μαύρη πέτρα.