Ο μεγάλος τελικός του Dancing with The Stars ξεκίνησε και η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό. Τα ζευγάρια των φιναλίστ, στο πρώτο σκέλος, το ένα μετά το άλλο θα παρουσιάσουν τον χορό που ξεχώρισαν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Για την πρώτη της εμφάνιση ο Dominik Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λινάρδη επέλεξαν να επιστρέψουν σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις και να χορέψουν salsa. Η εμφάνιση του τραγουδιστή συγκέντρωσε τρία δεκάρια και δύο εννιάρια από την κριτική επιτροπή με guest τον Νίκο Κοκλώνη.

Συγκινήθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου μετά το παθιασμένο τάνγκο

Στην συνέχεια, στην σκηνή του Dancing with the Stars βρέθηκαν η Τζώρτζια Γεωργίου κι ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ οι οποίοι χόρεψαν ένα παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο ξεσηκώνοντας το κοινό.

Όταν το ζευγάρι τελείωσε τη χορογραφία του και στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Τζώρτζια Γεωργίου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από την συγκίνηση που ένιωθε αλλά και την ένταση της στιγμής.

Οι κριτές είπαν τα καλύτερα για την εμφάνιση της Τζώρτζιας, λέγοντας ότι από την αρχή είχε αέρα φαβόρι κάτι που επιβεβαιώθηκε αφού έφτασε μέχρι τον τελικό.