Για το Survivor αλλά και τα οικονομικά του προβλήματα μίλησε ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης στην κάμερα του Mega ενώ παραδέχτηκε ότι «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει».

Μένοντας στα του reality επιβίωσης, ο Πάνος Καλλίδης είπε: «Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!».

«Με τους παίκτες που ήμαστε μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα», είπε ακόμα, ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor είπε ότι «Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες».

«Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα», πρόσθεσε o τραγουδιστής.

«Ο έρωτας με τη Λεάννα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν με άφηνε θα πήγαινα στο All Star Survivor», είπε για την προσωπική του ζωή γελώντας, ενώ σχολίασε και ότι «Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ straight στη συμπεριφορά του».

«Έχω τσακωθεί για τη μαρκίζα», αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης, ενώ παραδέχτηκε ότι «Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά. Συμβουλεύω τα παιδιά να μην κάνουν το ίδιο λάθος».