Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε την Παρασκευή (07/01) στην κάμερα του MEGA και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Σάγια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως έχει βιώσει bullying και βρώμικο ανταγωνισμό, μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και για το πώς της έκανε πρόταση γάμου, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε ότι δεν θα μπορέσει να μείνει έγκυος.

Μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν ήταν ο δρόμος για τη Shaya που ακολούθησε το πάθος της για τη μουσική δίχως να το βάλει κάτω από τις αντιξοότητες.

«Έχω βιώσει bullying. Είχα διαφορετικό χρώμα και μαλλί στη Δανία, με πείραζαν πρώτη από όλους. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή και καλά μέσα στο afro μου μαλλί και το χρώμα μου. Μου έχουν φερθεί άσχημα αρκετές φορές. Κάποιες φορές δεν ξέρουμε τι ζητάμε ούτε εμείς οι ίδιοι, οπότε δεχόμαστε καμία φορά να μας φέρονται άσχημα και να μην αντιδράμε και να νομίζουμε ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά έμαθα αρκετά γρήγορα να μην δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και μίλησε και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη» ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν ένα παιδί που δεν είχα πολλά αγαθά, αλλά είχα χαρούμενους γονείς, που με στήριζαν» ανέφερε για την παιδική της ηλικία.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι ένα αγαπημένο της αξεσουάρ, είναι οι περούκες. «Έχω αρκετές περούκες. Πρέπει να έχω τέσσερις μεγάλες κούτες, για επιλογή».

Αναφορικά στο bullying που βίωσε αργότερα ως τραγουδίστρια είπε:

«Μου έχουν κλείσει το μικρόφωνο, μου έχουν κάνει “βρώμικο” ήχο για να μην ακούγεται ωραία η φωνή μου. Σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι όταν δεν μπορούσα να βρω χώρους να εμφανιστώ που ταίριαζαν στη μουσική μου» είπε.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως γνώρισε τον άντρα της αλλά και την στιγμή που την ζήτησε σε γάμο λέγοντας:

«Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε στο κέντρο διασκέδασης που δούλευα. Η πρόταση γάμου έγινε πάρα πολλές φορές. Ο άντρας μου είχε σκεφτεί πάρα πολλές ιδέες για τον τρόπο που θα μου κάνει την πρόταση και τελικά έγινε στο σπίτι με πιτζάμες».

Σχετικά με το πώς την έχει επηρέασε η μητρότητα, εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι πολύ πιο ήρεμη ψυχολογικά από όταν ήρθε η μητρότητα. Ξαφνικά είχαν όλα νόημα».

«Του παιδιού μου του λείπω σίγουρα, δε με αφήνει να πάω πουθενά» πρόσθεσε η Shaya.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά» εξομολογήθηκε για το πώς ένιωσε όταν ο γιατρός της τής ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδιά.

Επιπροσθέτως, η 38χρονη καλλονή τραγουδίστρια, υπογράμμισε: «Όπου να ‘ναι κλείνω τα δεύτερα άντα μου».

Έπειτα, περιέγραψε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί. «Το χειρότερο που έχω πάθει από θαυμαστή είναι να με φιλήσει στο στόμα, έμεινα “παγωτό”» είπε η καλλιτέχνιδα.