Και η στιγμή, που όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα από την αρχή που ξεκίνησε το φετινό DWTS, έφτασε στο πρωτοχροννιάτικο ρεβεγιόν! Το βράδυ της Παρασκευής (31/12) και λίγο πριν το 2021 γίνει γλυκιά ανάμνηση, η Βίκυ Καγιά που έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην έναρξη ως… μοντέρνα σταχτοπούτα, με ένα ονειρικό φόρεμα και ο κριτής του «Dancing With The Stars» Jason Roditis, έκαναν πραγματικότητα την υπόσχεση, που είχαν δώσει! Χόρεψαν μαζί και μας ξετρέλαναν με την πιο εντυπωσιακή χορογραφία του show! «Ο τελευταίος χορός 2021» τους ανήκε. Οι δύο τους μας ταξίδεψαν στο πιο όμορφο, χιονισμένο και παραμυθένιο σκηνικό, όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Μάλιστα τον χορό της παρουσιάστριας προλόγισε η κόρη του Jason Roditis, που ήταν ο παρτενέρ της.

Η μικρή Μέλια έκλεψε την παράσταση καθήμενη στη θέση του κριτή μπαμπά της.

Η δε Βίκυ Καγιά στο βίντεο από τις πρόβες είχε ένα παράπονο, ότι την Πρωτοχρονιά δεν την θυμάται κανείς και δεν της λένε χρόνια πολλά για την ονομαστική της εορτή καθότι Βασιλική.

Jason και Βίκυ χόρεψαν το Αll I want for Christmas με την παρουσιάστρια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και να εντυπωσιάζει με τις σωματικές της αναλογίες.

«Μπαμπά, τελικά δεν θα σου κρατάω μούτρα. Αλλά ήθελε λίγο παραπάνω συνεχομενότητα» του είπε η κόρη του τρολάροντάς τον για τα ελληνικά του.

Έβαλε όμως βαθμό… 21!

Η Έλενα Λιζάρδου μιμήθηκε τον Jason σκορπώντας γέλιο.

«Τι θα γίνει με σένα, δεν θα μπορούμε να σε βρούμε πουθενά; Είναι μεγάλη μου χαρά που θα είμαι ο πρώτος που θα σου πει χρόνια πολλά για τη γιορτή σου» της είπε ο Στέφανος Δημουλάς.