Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Φάρμας το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/12) με τους παίκτες να τα βάζουν με την Σάσα Μπάστα αλλά και με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Την αρχή έκανε ο Δήμος Περπερίδης ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο του τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σε συζήτηση που είχε ο Δήμος με τον τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και για τον λόγο που θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσει από το αγρόκτημα: «Είναι ένα παιχνίδι και κάποιοι κυνηγούν τα όνειρά τους. Μην το βλέπεις έτσι κι είσαι χαλαρός. Κάποιοι θέλουν να κάνουν πράγματα από το αυτό το παιχνίδι. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; Αν δεν φύγει ο Παναγιώτης ποιος θα φύγει; Γιατί να φύγω εγώ ρε φίλε που είμαι άσημος, διεκδικώ κάτι από το παιχνίδι και μην φύγει ένας που είναι 73 χρονών και αποδεδειγμένα δεν θα φτάσει στον τελικό; Δεν έχει να διεκδικήσει τίποτα. Να τα παίρνουμε ίσιωμα».

Ένταση όμως υπήρξε και στον αχυρώνα όπου η Σάσα Μπάστα «αρπάχτηκε» με την Χριστιάνα Σμαραγδή αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη. Αφορμή ήταν οι παίκτες οι οποίοι κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών εκφράζονται αρνητικά κατά των συμπαικτών τους.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα, να κάθεστε και να λέτε κουβέντες του τύπου… ”Εκεί μέσα χάθηκε, δεν υπήρχε συμπαίκτης, υπήρχε μόνο αντίπαλη ομάδα του τύπου, ”τα έχεις παραδώσει”, δεν υπάρχουν αυτά» είπε η Σάσα Μπάστα.

«Τι λές μωρέ Σάσα, εσύ κάτι θέλεις να πεις τώρα απλά για να το πεις. Χειροκροτούσαμε όλες τις ομάδες» της απάντησε η Χριστιάνα.

Στη συνέχεια, η Σάσα Μπάστα απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, στον οποίο είπε: «Στο είπα εκείνη τη στιγμή, να μην ξαναμιλήσεις για την ομάδα μου», και στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα, η τραγουδίστρια είπε: «Ο Νεόφυτος είναι ένα παιδί που κρατούσε γερά και με αυτά που άκουγε τον έπαιρνε από κάτω, σαν να τελείωνε ένα πράγμα».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης εναντιώθηκε στη Σάσα Μπάστα, τονίζοντας πως όποτε θέλει θα σχολιάζει και θα εκφράζεται ελεύθερα και για την αντίπαλη ομάδα: «Εγώ παιδιά σας το λέω, όποτε θέλω θα το ξανακάνω. Εκανα τον δικό μου ψυχολογικό πόλεμο για να ταράξω την αντίπαλη ομάδα».