Στο επεισόδιο του The Bachelor της Παρασκευής (26/11) ο Εργένης πήγε στο σπίτι για να συναντήσει τα κορίτσια και να τους ανακοινώσει ποια είναι η τυχερή που θα πάει μαζί του ατομικό ραντεβού.

Ο Αλέξης Παππάς μόλις ανακοίνωσε ότι ήταν η Μαρία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Καμία από τις κοπέλες δεν το περίμενε και οι μπηχτές έκαναν την εμφάνιση τους.

Έμεινε «κάγκελο» ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία

Το ατομικό ραντεβού τους ήταν κάτι το ξεχωριστό. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε την Μαρία και «πέταξαν» πάνω από τα σύννεφα της Αττικής σε μία εικονική πτήση με Airbus 320.

Όπως ήταν φυσικό κυβερνήτης ήταν ο Αλέξης Παππάς και πλάι του η παίκτρια που διεκδικεί την καρδιά του.

Την ώρα λοιπόν που… πετούσαν και ήταν έτοιμοι να πέσουν πάνω σε ένα βουνό, η Μαρία έβγαλε την πούδρα της και όταν ο Αλέξης Παππάς την αντίκρυσε, του είπε: «Κράτα λίγο το τιμόνι για να βάλω λίγη πούδρα! Λίγη, λίγη, να».

Στη συνέχεια, «πέταξαν» πάνω από την Ακρόπολη όχι με επιτυχία.

«Ένας Παρθενώνας μάλλον διαλύθηκε! Βρε αγάπη μου, ήταν πάρα πολύ παλιός και πρέπει να ξαναφτιαχτεί» δήλωσε η Μαρία.

Λίγες ώρες πριν την Τελετή των Ρόδων και την αποχώρηση μιας κοπέλας από το The Bachelor 2, ο Αλέξης ζήτησε από τα κορίτσια να ψηφίσουν μια από τις παίκτριες για να πάει να τον βρει στον χώρο του.

Έτσι, σε ανοιχτή ψηφοφορία που έκαναν, τα κορίτσια ψήφισαν να πάει η Φένια, μιας κι ούτε τριαντάφυλλο έχει -σε σχέση με την Μαρία που το πήρε νωρίτερα- και έχει και καιρό να τον συναντήσει ενώ άλλες την ψήφισαν καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Όπως κι να έχει, εκείνη καταχάρηκε, έβαλε τα καλά της και πήγε στο σπίτι του Αλέξη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά – «Καλά δεν ντρέπεστε;»

Στην Τελετή των Ρόδων που ξεκίνησε δεν έλειπαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά -που έχει πετάξει και τους μπλε φακούς- ξεκίνησε να τονίζει πως η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον εγκέφαλο και πως οι οι δικές της διατροφικές συνήθειες οφείλονται στο ότι είναι πιο έξυπνη από τις υπόλοιπες.

Αυτό φυσικά ενόχλησε αρκετά την Ιζαμπέλα και την Μαρία με αποτέλεσμα να της επιτίθονται με την Αθηνά να μην καταφέρνει να συγκρατεί τα δάκρυά της.

Σε τραγική κατάσταση η Ιζαμπέλα – «Μόνο εγώ λέω την αλήθεια μου»

Μετά λοιπόν τα κλάματα της πρώτης, σειρά είχε η δεύτερη η οποία μόλις είδε τον Αλέξη να παρηγορεί την Αθηνά, σηκώθηκε και έφυγε με αποτέλεσμα να κλάψει και εκείνη.

Αμέσως ο Αλέξης έτρεξε από πίσω της, με την Ιζαμπέλα να τονίζει πως μόνο εκείνη λέει την αλήθεια της και πως όσα υποστηρίζει η Αθηνά θίγουν την προσωπικότητά της.

Μετά τα ατομικά ραντεβού, τα κλάματα και τους χορούς, ήρθε η ώρα ο Bachelor Αλέξης Παππάς να διώξει άλλη μία κοπέλα ώστε να μικρύνει κι άλλο ο κύκλος.

Ο Bachelor είχε να διαλέξει ανάμεσα στην Έλενα και τη Φένια. Και όπως είπε θα ήθελε να σταθεί δίπλα στη Φένια σαν καλός φίλος και όχι σαν σύντροφος. Ο Βachelor έδειξε ότι ο δρόμος για τη Φένια θα ήταν δύσκολος ήδη από το ατομικό τους ραντεβού στο οποίο την έστειλαν οι υπόλοιπες υποψήφιες πιστεύοντας ότι δεν θα πάρει τριαντάφυλλο.

Και όντως δεν πήρε διότι ο Αλέξης ένιωσε πιεσμένος όταν άκουσε το παραμύθι της Φένιας με πριγκίπισσες και πρίγκιπες καθώς ένιωσε ότι τον πιέζει να της δώσει τριαντάφυλλο για να έχει happy end το παραμύθι της.

Έτσι, στην Τελετή των Ρόδων η Φένια ήταν εκείνη που αποχώρησε δηλώνοντας ότι θα της λείψουν τα κορίτσια.

Δεν φάνηκε να συμμερίζεται τη συγκίνησή της η Ιζαμπέλα που άρχισε να κραυγάζει το όνομα της Έλενας χοροπηδώντας και μοιάζοντας περισσότερο με άνθρωπο υπό την επήρεια αλκοόλ παρά χαρούμενου για την παραμονή της Έλενας.

Την απόφαση η Φένια δεν την περίμενε όπως φάνηκε από την αντίδραση της. «Σ’ ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι και σου εύχομαι να βρεις τον πραγματικό έρωτα» δήλωσε μουδιασμένα.