Ο Αλέξης Παππάς και οι τρεις «εκλεκτές» παίκτριες πήραν τα ποδήλατα τους και απόλαυσαν ένα ομαδικό ραντεβού στη φύση στο Bachelor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/11). Στο τέλος της διαδρομής τους περίμενε ένα όμορφο γεύμα. Οι διαγωνιζόμενες όμως, προτίμησαν, η μια μετά την άλλη να περάσουν λίγο χρόνο με τον Αλέξη Παππά ώστε να μπορέσουν να του πουν όσα έχουν στο μυαλό τους και όσα αισθάνονται για εκείνον.

Και ενώ η Μαρία απολάμβανε μια χαλαρή συζήτηση με τον Αλέξη Παππά και ένιωθε ότι ερχόταν πιο κοντά του, η Γιώτα σηκώθηκε και πήγε να τους διακόψει.

Η Γιώτα με τον Αλέξη Παππά άρχισαν να συζητούν και τότε ο εργένης έκανε τα παράπονα του στην παίκτρια. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το σημερινό ραντεβού» τόνισε η παίκτρια στον Αλέξη Παππά.

Τότε ο εργένης της είπε ότι κατά τη διάρκεια της βόλτας, εκείνη πήρε το ποδήλατο της και απόλαυσε ορισμένες στιγμές μοναξιάς μακριά από τις άλλες δύο παίκτριες.

«Αν, στην περίπτωση εμείς οι δυο καταλήξουμε να είμαστε μαζί, υπάρχει περίπτωση να περνάς πολύ καλά σε μια κατάσταση με μια παρέα και να εξαφανιστείς και να σε ψάχνω;» ρώτησε ο Αλέξης Παππάς και η παίκτρια του είπε πως έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο εργένης δεν θέλησε να μάθει κάτι περισσότερο και της είπε «να το αφήσουν εκεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.