Η Κυβέλη, η οποία πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη της στο GNTM 4 και αναγκάζεται να «εμφανίσει» την Μάρτζι, μετά το τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης, δεν εμφανίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους στο πλατό για να ακούσει την κριτική για τις πόζες της.

Ο Δημήτρης Σκουλός ενημέρωσε τους τηλεθεατές αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 πως η Κυβέλη είναι καλά στην υγεία της αλλά κρίθηκε αναγκαίο να λείψει για ορισμένες ώρες καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η Κυβέλη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα από το νοσοκομείο και είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, όλα πήγαν τέλεια. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό».

Ο γιατρός της ήταν στο πλευρό της και μίλησε στους κριτές: «Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σας σήμερα. Είχαμε βέβαια τη χαρά να την έχουμε εμείς κοντά μας. Έπρεπε να υποβληθεί σε μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο και από αύριο θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δοκιμασίες του διαγωνισμού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.