Πολλά και ποικίλα ήταν τα συναισθήματα το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Big Brother, μετά την αποχώρηση του Νάσου, αλλά και μετά την ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στον Νίκο, για την Ευδοκία.

Ο Νίκος απάντησε στο live της εκπομπής ότι δεν περίμενε όταν μπήκε στο reality να νιώσει έτσι για κάποιον μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, με την Ευδοκία να μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Οι δυο τους, έχουν έρθει κοντά από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού και μέρα με τη μέρα δένονται όλο και περισσότερο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν είναι μαζί ή απλά έχουν μια πολύ δυνατή σχέση φιλίας.

Η Μαίρη με την Άννα συζήτησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11) – το οποίο προβλήθηκε λίγες ώρες μετά τη διαρροή ροζ βίντεο μέσα από τις τουαλέτες του σπιτιού – τη δημόσια «εξομολόγηση» του Νίκου, με τη Μαίρη να θεωρεί δεδομένο ότι οι δυο τους είναι μαζί και την Άννα να τονίζει στον Big ότι έχει κάποια ερωτηματικά για πράγματα που έχουν συμβεί, ωστόσο θέλει να φάνει διακριτική και να μην τους ρωτήσει ευθέως.

Την ίδια στιγμή, στο άλλο ζευγάρι, η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς από την παρέα τους, έχουν μείνει πλέον μόνο οι δυο τους. Η Ανχελίτα είπε στον αγαπημένο της ότι οι δυο τους έχουν σειρά για να αποχωρήσουν, ενώ στον Big, η όμορφη μελαχρινή έβαλε τα κλάματα και δήλωσε ότι έχει γίνει «Μάρθα Βούρτση».

Η Ανχελίτα δεν άντεξε αυτήν την πίεση και ξέσπασε σε δάκρυα: «Δεν πειράζει. Πρέπει να αποδεχτούμε τον κόσμο που ζούμε. Άλλη μια Παρασκευούλα. Κουράστηκα ρε Big Brother αλήθεια. Έχω καταντήσει Μάρθα Βούρτση. Το παίρνω προσωπικά, είναι παιδιά που έχω εκτιμήσει πάρα πολύ, δεν γίνεται να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Αν είμαστε στον τάκο με τον Παναγιώτη, θα φύγει ένας από τους δύο… Επτά Παρασκευές είναι επτά άνθρωποι και τυχαίνει όλοι να είναι από την δική μας παρέα.»

Μια ερώτηση της Μαίρης στον Παναγιώτη τώρα για το παιχνίδι της αλήθειας κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής έχει ενοχλήσει πολύ την Ανχελίτα που αποφασίζει να κάνει μαζί της μία ανοιχτή συζήτηση.

Ο δεύτερος της επιτέθηκε λεκτικά, με την πρώτη να απαιτεί να της ζητήσει συγγνώμη.

Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν κάθετα αντίθετη προς την απαίτηση αυτής, με την ίδια να την πιάνει προκειμένου να συζητήσουν για τον τσακωμό που είχε με τον σύντροφό της.

Η Μαίρη παρόλα αυτά εκνευρίστηκε αρκετά και με την Ανχελίτα, με την ίδια να γίνεται έξαλλη που πήγε και της ζήτησε τα ρέστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Και ο Παναγιώτης όμως προσέγγισε τη Μαίρη έχοντας την πρόθεση να της ζητήσει συγγνώμη.

Ο παίκτης συνειδητοποιήσε πως ήταν αρκετά άδικος μαζί της για αυτό και λίγο αργότερα την έπιασε να μιλήσουν. Αμέσως της ζήτησε συγγνώμη, με τον Παναγιώτη μάλιστα να τονίζει πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν στην συμπεριφορά του.

Η Μαίρη δέχτηκε φυσικά την συγγνώμη του, ωστόσο η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως δεν έχει ακόμα λυθεί.

Oι συγκάτοικοι μπήκαν επίσης στην αρένα διεκδικώντας την πολυπόθητη αρχηγία, σε ένα αγώνισμα γκολφ.

Ποιος κατάφερε να αναδειχτεί νικητής;

Αρχηγός αυτής της εβδομάδας στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Πέτσας, γεγονός που πανηγυρίστηκε έντονα από τον ίδιο και την Ανχελίτα, αφού η αρχηγία προσφέρει ασυλία, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι σκέφτονταν το αγώνισμα του βέτο.