Τα λόγια του account manager μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας λύγισαν την Όλγα στο GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας. «Θέλουμε να κάνουμε το άγουρο kiwi. Είναι ξινό. Ξινή έκφραση και σκληρό σώμα. Θέλω να δω τι θα μου φέρεις στο κεσέ» της είπε και η Όλγα ξεκίνησε να χαρίζει τις πόζες στο challenge επιβράβευσης.

Η παίκτρια, η οποία έχει προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ορισμένες από τις πιο sexy πόζες του φετινού GNTM φάνηκε να δυσκολεύεται και όσο προσπαθούσε να δώσει «ξινές» εικόνες τόσο πιο πολύ δυσκολευόταν.

Ο Γιώργος Καράβας έκανε μια προσπάθεια να την «ξεμπλοκάρει» όμως ο account manager της διαφημιστικής που παρακολουθούσε τη φωτογράφιση τον «έκοψε» λέγοντας του «άστο Γιώργο. Το κορίτσι δεν μπορεί. Ας σταματήσουμε το χρόνο και ας πάμε στον επόμενο».

Ακούγοντας τα λόγια αυτά, η Όλγα έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το σετ. Ο Γιώργος Καράβας έσπευσε να την πάρει αγκαλιά και να την ηρεμήσει. Ενώ αρχικά, η Όλγα ηρέμησε αλλά όταν απομακρύνθηκε ο Γιώργος Καράβας, «λύγισε» για άλλη μια φορά στις αγκαλιές των συμπαικτών της.

Στο τέλος της δοκιμασίας αποκαλύφθηκε πως ο account manager μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτό αλλά ένας ηθοποιός που έβαλε η παραγωγή για να πιέσει τους παίκτες.