Άνθρωποι μετανοημένοι, άνθρωποι που ήταν αρνητές του κορονοϊού, νόσησαν και μετάνιωσαν που δεν πίστευαν στην πανδημία ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπομπής του Alpha «Αυτοψία» που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/11).

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μίλησε με τους πρώην αρνητές – αντιεμβολιστές που κόλλησαν κορονοϊό και του μετέφεραν τα όσα βίωσαν στις μονάδες εντατικής θεραπείας που νοσηλεύτηκαν.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το συγκεκριμένο θέμα και δη των γυναικών, όπως προκύπτει από τους πίνακες τηλεθέασης ήταν έντονο.

Η εκπομπή σημείωσε πρωτιά στα γυναικεία κοινά 15-24 με ποσοστό 31% καθώς και στις γυναίκες 25-44 με ποσοστό 15,6%.

Αυτοψία Alpha

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες πρώην αρνητών που νόσησαν

«Είχα την εντύπωση ότι ο κορονοϊος μπορεί να χτυπήσει μόνο τους ηλικιωμένους, πίστευα πως για εμένα θα ήταν μια απλή γρίπη» είπε ο Κώστας ένας από τους πρώην αρνητές και συμπλήρωσε «μάσκα δεν φόραγα ποτέ μόνο όταν έμπαινα στο σούπερ μάρκετ και με κοιτούσαν».

«Κόλλησα τα παιδιά μου και σκεφτόμουν στη νοσηλεία μου καλύτερα να πεθάνω εγώ» ανέφερε άλλος άνδρας ο οποίος επίσης πλέον έχει αλλάξη γνώμη για τον κορονοϊό.

Η εκπομπή «Αυτοψία» παράλληλα ασχολήθηκε με το πώς βγαίνουν τα πλαστά πιστοποιητικά νόσησης για να μην κάνουν το εμβόλιο οι αρνητές αναλύοντας τη διαδικασία που ακολουθούν οι απατεώνες, αλλά και με άτομα που ακόμη δεν πιστεύουν στην πανδημία.

Δείτε εδώ το επεισόδιο της εκπομπής του Alpha που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.