Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής η Νίκη Παλληκαράκη, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά την ιατρική.

Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» και περιέγραψε μ’ ενθουσιασμό την επανέναρξη των εμφανίσεών της της στο σανίδι με το συγκεκριμένο έργο.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι ξεκινάμε πάλι την παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Βαθιά συγκίνηση. Μας είχε λείψει τόσο πολύ».

Απαντώντας στο αν έχει περάσει οικονομικές δυσκολίες, η ίδια είπε ότι «Όλοι κατά καιρούς έχουμε περάσει οικονομικές δυσκολίες. Ήμουν πολύ ευνοημένο παιδί, δεν ήξερα τι θα πει οικονομικό πρόβλημα. Αλλά ειδικά τώρα στην καραντίνα και με το κλείσιμο του θεάτρου, τα χρειαστήκαμε όλοι. Ως ηθοποιός είσαι μονίμως επί ξύλου κρεμάμενος 2 φορές το χρόνο» τόνισε και πρόσθεσε:

«Παρά το ότι έκανα το άλμα από την ιατρική στην υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερή και δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Την ιατρική την τελείωσα», περιέγραψε.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo είπε ότι: «Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια όλη αυτή η κατάσταση. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους εγώ να δούλεψα εξαιρετικά. Νομίζω ότι αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε. Δεν είχα καταλάβει εγώ κάτι. Έχω μεγάλη θλίψη και έκπληξη για πολλά πράγματα» υπογράμμισε.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα ήταν ο ρόλος μου στη «Δικαίωση». Ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση για εμένα υποκριτικά», ανέφερε, ενώ μιλώντας για το αν της έχει τύχει να χρειαστεί να βγει στη σκηνή σε μια δύσκολη για εκείνη κατάσταση απάντησε ότι «Εκατομμύρια φορές έχω παίξει στη σκηνή ενώ είχα δυσκολίες. Συμβαίνει σε όλους μας. Ο χαμός του πατέρα μου πριν από 9 μήνες ήταν στην καραντίνα, οπότε το βίωσα αλλιώς. Την απώλεια του πατέρα μου τη βίωσα πιο δύσκολα λόγω της καραντίνας» εξομολογήθηκε η Νίκη Παλληκαράκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.