Ο Μανώλης ενώ έκανε το βήμα, έγραψε το γράμμα που «έδινε» στον Σασμό τον Μαθιό ως δολοφόνο του Στεφανή, το εκτύπωσε, το έβαλε σε φάκελο με αποστολέα το αστυνομικό τμήμα και το πήγε ο ίδιος στην διεύθυνση, αλλά τελικά αυτό δεν παραδόθηκε ποτέ.

Πέρασε το κατώφλι του κτιρίου της αστυνομίας και στη θέα δύο αστυνομικών που έσερναν προς τα μέσα έναν κρατούμενο ο Μανώλης φοβήθηκε, τρομοκρατήθηκε, ταράχτηκε και άφησε το γράμμα βιαστικά σε μια σειρά από ενωμένες καρέκλες.

Οι αστυνομικοί κάθισαν στα καθίσματα τον κρατούμενο, προσπάθησαν να τον βάλουν σε τάξη, να τον ελέγξουν, να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος αντιστεκόταν, το γράμμα έπεσε κάτω, αυτό βράχηκε από ένα μπουκαλάκι νερό που βρέθηκε και τούτο στο έδαφος, τα τρία άτομα σηκώθηκαν, το ποδοπάτησαν, πέρασε μια καθαρίστρια, το μάζεψε κι έτσι το γράμμα που κατέδιδε τον Μαθιό ως δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστωνν.

Το Twitter αντέδρασε σε αυτή τη σκηνή και τα σχόλια για την ευφυΐα, την εξυπνάδα και τον γκαφατζή Μανώλη είναι απολαυστικά!