Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ήρθε σαν… σίφουνας – όπως είναι – να ταράξει την μεσημεριάτικη… ραστώνη των τηλεθεατών. Η Ελένη, μάλιστα, υποδέχτηκε την πρώην συνεργάτιδά της μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, αφού δεν την είδαμε στο τραπέζι με τους συνεργάτες της, αλλά μέσα στο καμαρίνι της που είναι πάνω στο πλατό, εκεί ετοιμαζόταν μαζί με την καλεσμένη της και ξεκίνησαν την συζήτησή τους ανακαλώντας την παλιά τους συνεργασία όπου και γέλασαν αρκετά.

«Του είπα να μην γκρινιάζει όταν έρχεται, έχει δέσει πολύ η φετινή παρέα, όσο και αν σιχαίνομαι να το παραδέχομαι. Εσένα σε κερδίζει το χιούμορ πάντα», είπε για την συμβουλή που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν της αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στη συνέχεια για τον ρόλο της στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA.

Το συγγραφικό δίδυμο έκανε πάλι το θαύμα του. Κέρδισε από τα πρώτα κι όλα λεπτά τις εντυπώσεις του κοινού, με τους ηθοποιούς να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές γέλιου και άπαντες να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

Ο ρόλος της ως Φώτω Γκιουλέκα

«Εγώ κάνω την πολύ τίμια στο σίριαλ, αλλά δεν είμαι…»

«Το σίριαλ έχει τόση πλάκα, οι συντελεστές και τα νέα παιδιά κάνουν καλή δουλειά. Εγώ είμαι δοσμένη στον πολιτικό μου αγώνα στην σειρά» δήλωσε για τον ρόλο της «Φωτώς Γκιουλέκα», της δημοτικής συμβούλου.

Είχα αγωνία αν θα τα καταφέρω με την υποκριτική, δεν θέλω να προκαλώ προβλήματα στο γύρισμα. Είναι μια σειρά που όλοι είναι πρωταγωνιστές, αυτό κάνουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας δίνουν ωραίους ρόλους. Είτε είναι μεγάλοι οι ρόλοι, είτε μικροί. Είναι κάθε επεισόδιο σαν μια ταινία», είπε για το σίριαλ η Κατερίνα Ζαρίφη.

Το θέατρο, η εικόνα για τον εαυτό της, η σχέση με τον πρώην της

Επίσης μίλησε και για τον μονόλογο της με τίτλο Cavewoman που «την έχει δυσκολέψει, έχω φοβηθεί, αλλά το έχω βάλει πείσμα να τα καταφέρω. Δεν έχω αγχωθεί περισσότερο στη ζωή μου, κάνω οχτώ διαφορετικούς ρόλους. Στο τέλος το μήνυμα δεν είναι κατά των ανδρών, αλλά ότι η αγάπη όλα τα κερδίζει» υπογράμμισε και στρέφοντας τη συζήτηση στον εαυτό της τόνισε

«Είμαι ένας σκοτεινός άνθρωπος με φωτεινή διάθεση. Κατά βάση είμαι ένας σκοτεινός άνθρωπος με διάφορα που παλεύω μέσα μου γι’ αυτό κι όλες αυτές οι αλλαγές […] Πολλές ανασφάλειες. Νομίζω όμως όσο μεγαλώνω με αγαπάω περισσότερο» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη και για τον πρόσφατο χωρισμό της μετά τη μακρόχρονη σχέση που είχε ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη: «Είμαστε κολλητάρια. Μαζί πίναμε τσίπουρα χθες. Δεν είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα. Την πρώτη μέρα ήθελα να τον «θάψω». Μόλις εξατμίζεται το συναίσθημα, αρκεί να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος και να πεις αγαπιόμαστε σαν οικογένεια. Στην αρχή τα βλέπεις όλα τεράστια. Τώρα με τον Γιάννη είμαστε κολλητάρια» κατέληξε.