Από «Το αμάρτημα της μητρός μου», στο «Μπρούσκο», το «Τατουάζ» και τις «8 Λέξεις». Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον πιο γοητευτικό δολοφόνο της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή του, την καραντίνα στη Γαύδο και την παράσταση «Η ποντικοπαγίδα», στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί.

«Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Στο σχολείο κάναμε κάποια θεατρικά και ξεκίνησα να παίρνω το μικρόβιο. Έκανα διάφορα επαγγέλματα και όταν ήρθε η στιγμή ασχολήθηκα», είπε αρχικά για το πώς μπήκε στον χώρο και πρόσθεσε: «Η λάμψη σου δίνει δύναμη, ενέργεια και ώθηση να ξαναπροσπαθήσεις. Μικρός πήγαινα συνέχεια στο «κόκκινο». Τώρα ξέρω που να σταματάω».

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως της κάνει εντύπωση που φέτος η μυθοπλασία ανθίζει ξανά στην ελληνική τηλεόραση εκείνος παραμένει εκτός με τον ηθοποιό να της απαντά: «Δεν ξέρω αν εντυπωσιάζομαι για αυτό ή όχι. Κάνω θέατρο φέτος. Δεν έτυχε να έχω κάποια πρόταση που θα θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Δεν έτυχε ακόμα».

Ακόμα μίλησε για την απόφασή του να περάσει την πρώτη καραντίνα στη Γαύδο: «Μέσα στο χρόνο ίσως όλοι θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό και να μένουμε κάπου λίγο μόνοι μας για να βλέπουμε τι κάνουμε σωστά και τι κάνουμε λάθος και γενικά να φτιάχνουμε λίγο τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας. Εμένα αυτό το πράγμα μου έδωσε τη δυνατότητα να δω ποιο δρόμο παίρνω, γιατί τον παίρνω, γιατί πάω από εκεί, ποιος ο λόγος; Με βοήθησε να διαλευκάνω τον στόχο μου καλύτερα».

Του αρέσει να μένει μόνος του; Ο ίδιος απάντησε: «Είμαι κοινωνικός. Είμαι και από μεγάλη οικογένεια κι έχουμε μάθει να είμαστε όλοι μαζί., αλλά κάποιες στιγμές επιδιώκω να είμαι λίγο μόνος μου».

Έχει δεχτεί ποτέ πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο reality; «Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις αλλά θεωρώ ότι αφού διαλέγω μια δουλειά απ’ εδώ, δεν μπορώ να πηγαίνω από εκεί. Δεν φοβάμαι κάτι. Θέλω να προστατεύσω το δρόμο που ακολουθώ και να μην χάνομαι σε σταυροδρόμια. Ξέρω που θέλω να πάω και κοιτάω εκεί» εξήγησε.

Τέλος ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στη παράσταση «Η ποντικοπαγίδα», στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

«Κάνω έναν Ελληνοαμερικάνο. Είναι πολύ ωραίο έργο. Βρίσκεται στο 1995. Είναι πιο σημερινό. Έχει και κωμωδία και θρίλερ. Είναι μια παράσταση που αξίζει να τη δεις».