Ξαφνική αποχώρηση από την ΕΡΤ έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα. Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Προγράμματος, Χρύσα Μασούρου, έπειτα από δυο χρόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, η κ. Μασούρου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να μην ανανεωθεί για ένα ακόμη χρόνο η θητείας της. Ως εκ τούτου, η κ. Μασούρου θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2021 οπότε και λήγει η θητεία της.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η Διοίκηση της ΕΡΤ θέλει να ευχαριστήσει ολόθερμα την Εντεταλμένη Σύμβουλο Προγράμματος Χρύσα Μασούρου, η οποία υπήρξε τα δύο τελευταία χρόνια ένα από τα κεντρικά στελέχη της εταιρείας που συνέβαλαν με καθοριστικό τρόπο στην επιλογή και τη διαμόρφωση του νέου ψυχαγωγικού και πολιτιστικού της προγράμματος.

Η κυρία Μασούρου, για προσωπικούς λόγους, ζήτησε από την ΕΡΤ να μην ανανεωθεί για ένα ακόμη έτος η θητεία της που λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2021, γεγονός το οποίο είναι καθ’ όλα σεβαστό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.