Δεν έπεισε τους κριτές και βγήκε εκτός reality show το νεαρό μοντέλο

Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 4 είχε ως επίκεντρο μια εντυπωσιακή δοκιμασία. Οι διαγωνιζόμενοι του reality show κλήθηκαν να ποζάρουν για το φακό του φωτογράφου Δημήτρη Κλεάνθους βγάζοντας τη… rockstar πλευρά τους και σε απόσταση 13 μέτρων από το έδαφος, πάνω σε μια μια διάφανη πλατφόρμα που θα λειτουργούσε ως η… σκηνή από την οποία θα έπρεπε να εντυπωσιάσουν.

Μετά από τα,, μαγικά κλικ ήταν η ώρα των αποφάσεων στο πλατό και της κριτικής προς τους παίκτες με το τί έκαναν σωστά και τί λάθος. Σε αυτό το πλαίσιο, η χειρότερη προσπάθεια απεφάνθησαν πως ήταν της Στέλλας Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα να βγει εκτός παιχνιδιού.

«Ήταν από τις πρώτες μου φωτογραφήσεις και κάτι με κράτησε και δεν έβγαλα όλο αυτό που ήθελα και ένιωθα μια ντροπή, κάπως, που ήταν τελείως χαζομάρα μου γιατί καταλαβαίνω πως από όλο αυτό που έκανα, χάνω», δήλωσε μπροστά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Εκείνη απάντησε: «κορίτσια κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα και με τους υπόλοιπους κριτές αποφασίσαμε ότι αυτή που θ’ αποχωρήσει από το GNTM είναι η Στέλλα».

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η Στέλλα Παπαδοπούλου μετά από την ανακοίνωση ανάμεσα σε δακρυα. «Σίγουρα, με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου πιο πολύ ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση», κατέληξε.