«Εκπληκτικό σκουπίδι» χαρακτήρισε το «Bachelor» ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το νόημα της προβολής ενός τέτοιου σόου.

«Εκπληκτικό σκουπίδι. Και ατάλαντο. Δεν έχει ψήγματα ταλέντου μέσα αυτό. Έχω την εντύπωση ότι και για να γίνεις ένα πολύ επιτυχημένο σκουπίδι, πρέπει κάτι να έχεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες στη ζωή. Και στους άντρες και στις γυναίκες. Τώρα, να το προβάλλεις αυτό, τι νόημα έχει;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Τσαουσόπουλος: «Ανέκδοτο» η τραπ στην Ελλάδα

Ερωτηθείς για το τελευταίο trend στον χώρο της μουσικής, την τραπ, ο ραδιοφωνικός παραγωγός τη χαρακτηρίζει ως «ανέκδοτο». «Η μουσική είναι ένα μεγάλο πέλαγος, μια θάλασσα. Όταν μιλάμε με τους φίλους μου, γελάμε και λέμε “να τους υπενθυμίσουμε ότι δεν είμαστε στο Μπρονξ εδώ”. Και ακόμα και το Μπρονξ, από όπου ξεκίνησε όλο αυτό, πλέον έχει τελειώσει. Εδώ το trap  είναι «να κουνήσω τα οπίσθια, το στήθος, είναι fake, είναι ψεύτικο» λέει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και καταλήγει: «Υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι γνωστοί trappers και όταν πάνε σε ένα κλαμπ της Αθήνας, κόβουν 150 εισιτήρια».