Ορισμένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους όταν είδαν πού θα μείνουν για μικρό χρονικό διάστημα. Οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν πως θα έμπαιναν στη βίλα του GNTM 4 αλλά αντίκρισαν μπροστά τους έναν… στρατώνα και αυτό τους απογοήτευσε.

Αφού άφησαν τα πράγματα τους στο χώρο που θα τους φιλοξενήσει, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές του διαγωνισμού.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρώτησε τους παίκτες ποιοι ένιωσαν άβολα στο loft και τι ήταν αυτό που τους δυσκόλεψε. Η Ειρήνη και η Κυβέλη ανέφεραν τη δυσαρέσκειά τους.

Αυτό ήταν που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Ωραία δηλαδή έχουμε μέχρι τώρα δύο πριγκίπισσες και μας λείπει το φασόλι. Θα ήθελα λίγο να σκεφτείτε αυτό που σας κάναμε γιατί είναι ένα καλό σημάδι χαρακτήρα και αν δείτε αν έχετε κάνει καλή επιλογή. Δεν θα ζείτε πάντα από την βίλα του GNTM. Για αυτό κατεβείτε από το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα του επαγγέλματος που σας περιμένει και να φύγει αυτή η πριγκίπισσα να πάει να βρει το φασόλι της γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε δουλειά».