Πρεμιέρα έκανε σήμερα στις 7:50 το «Mega Καλημέρα», με την Ελεωνόρα Μελέτη να καλημερίζει τους τηλεθεατές συγκινημένη.

«Μια μεγάλη Καλημέρα σε όλους. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που έχω αγαπήσει πολύ, έχω περάσει υπέροχα μαζί σας. Με πολλούς από εσάς τα λέγαμε καθημερινά, για πολλά χρόνια.

Τώρα ξαναγυρίζουμε στο Mega, για να λέμε την πρώτη καλημέρα. Είναι μεγάλη μου χαρά. Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός και το τρακ. Να ξέρετε ότι η σημερινή μας πρεμιέρα είναι μία από τις πολλές που είτε έχουν γίνει είτε θα γίνουν στο Μεγάλο Κανάλι. Γιατί το Mega έχει όραμα για εσάς, ένα τηλεοπτικό όραμα. Στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα, όσο πιο χαρούμενα γίνεται, στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα τα βλέπουμε εδώ όλα μαζί με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Αυτό που μας λείπει, αυτό θέλουμε να βάλουμε στη δική της τηλεοπτική παρέα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον καθένα. Στο πλευρό της βρίσκονται ο Κώστας Τσουρός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.