Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και στο τέλος η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη θέλησε να μιλήσει για τους δύσκολους μήνες και πώς η επικαιρότητα άλλαξε τα σχέδια για την εκπομπή ψυχαγωγίας.

«Κάθε αρχή κρύβει τις δικές της δυσκολίες και έχει τα δικά της μονοπάτια που δεν τα ξέρεις και σε τρομάζουν. Η σκέψη γι’ αυτή την εκπομπή ήταν να είναι τελείως διαφορετική. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με κέφι, χαρά, διασκέδαση. Ότι έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πρωινά σας στην ελληνική τηλεόραση. Η επικαιρότητα ήταν αυτή που μας άλλαξε τα σχέδια και είχε τον πρωταρχικό και τον κυρίαρχο ρόλο στις ζωές μας. Αυτό έκανε κι εμάς να ξεπεράσουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, τον πήχη που είχαμε βάλει κι έκανε εμένα προσωπικά να μπω σε κάτι άλλα μονοπάτια τα οποία δεν τα ήξερα.

Η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ γιατί μου άνοιξε ένα άλλο κεφάλαιο μέσα μου και αισθάνθηκα ότι με τη βοήθεια των ανθρώπων εδώ μπορέσαμε να τα ανοίξουμε μαζί. Αυτή η βοήθεια για μένα ήταν καθοριστική και καταλυτική. Ευχαριστώ όλους γιατί αυτό για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου», είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε:

«Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες που οι ειδήσεις που είχαμε να σας μεταδώσουμε δεν ήταν ευχάριστες, αλλά προσπαθούσαμε με την καρδιά μας να βάλουμε λίγο χαμόγελο μέσα σε αυτές τις ειδήσεις» .

Η παρουσιάστρια θα συνεχίζει τον χειμώνα στο OPEN στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.