Οι «Άγριες Μέλισσες»… πέταξαν για πρώτη φορά στην συχνότητα του Ant1 πριν δυο χρόνια και οι τηλεθεατές έγιναν… μόνιμοι κάτοικοι Διαφανίου.

Η δραματική σειρά εποχής έχει πάρει το «πράσινο» φως για τον τρίτο της κύκλο και πριν λίγες μέρες οι συντελεστές βρέθηκαν ξανά στο σετ και ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Σεπτέμβριο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στο σετ μαζί με τους συναδέλφους της και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την έναρξη των γυρισμάτων.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η «Βιολέτα» μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα δικά της γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» και η εξωτερική της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή και ανανεωμένη.

Η «Βιολέτα» στο τέλος του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» έφυγε από το Διαφάνι μαζί με τον Ευτύχη, καθώς ο θάνατος του Μιλτιάδη την συγκλόνισε και προτίμησε να είναι στο πλευρό του μικρού ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει.

Στον τρίτο κύκλο, η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα έρθει και εκείνη, όπως και όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου αντιμέτωποι με τη Χούντα.

Ο χαμός του Μιλτιάδη «σκλήρυνε» τη Βιολέτα η οποία θα δείξει ένα νέο πρόσωπο σε όλους καθώς προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της προκειμένου να μην ξαναπληγωθεί.

Η ανανέωση όμως της Βιολέτας είναι και στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς επέστεψε στο Διαφάνι πιο ξανθιά από ποτέ.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις άλλα με υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Τι θα συμβεί με τον Προκόπη

Η Βιολέτα μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη έχει αλλάξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το πένθος. Στο πλευρό της όμως για άλλη μια φορά θα σταθεί ο Προκόπης, όπως έκανε στα τόσα χρόνια της φιλίας τους.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, ενδέχεται στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» να έρθουν πιο κοντά και πλέον η φιλική τους σχέση να κρύβει και ένα ερωτικό στοιχείο.