Στο κόκκινο η αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00 με τους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Survivor: Όσα έγιναν στον χθεσινό ημιτελικό

Η μαραθώνια βραδιά του ημιτελικού του «Survivor 4» ολοκληρώθηκε με τους περισσότερους από τους παίκτες του ριάλιτι να δίνουν το παρών και τον Σάκη Κατσούλη με τον Ηλία Μπόγδανο να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (5/7) στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, ωστόσο, η αγωνία για έναν παίκτη του Survivor ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του Survivor διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για να βρεθούν οι δύο στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε κι έφτασε η ώρα για την μεγάλη ανακοίνωση του Survivor.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, στον τελικό πέρασαν Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης.

Απόψε στις 21:00 θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 4.