Οι Άγριες Μέλισσες βρίσκονται σε… καλοκαιρινές διακοπές και προετοιμάζουν την επιστροφή τους τον Σεπτέμβρη. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως έχουν πάψει να ενδιαφέρουν το τηλεοπτικό κοινό. Το τι θα γίνει στον τρίτο κύκλο είναι ένα ερωτηματικό.

Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να επιστρέψει πολύ διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες, είναι και αυτός της Βιολέτας. Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για τις εξελίξεις, στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή που υποστηρίχτηκε από όλους και το βιώσαμε όλοι δυνατά, γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε με την πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα έχει κάποια φλας μπακ και θα τον βλέπουμε τον Μιλτιάδη.

Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε:

«Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.