Ο Σάκης Κατσούλης σαρώνει τη μια μετά την άλλη τις ασυλίες κερδίζοντας διαδοχικά τα αγωνίσματα στο Survivor και αυτό ακριβώς είναι που «στριμώχνει» τους Amigos στα σχοινιά. Αυτό έγινε και απόψε όπου και πάλι ο Σάκης κέρδισε και έτσι υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (μετά την Ελένη Χαμπέρη) τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαστε μόνο έξι παίκτες. Την Μαριαλένα δεν μπορώ να την ψηφίσω. Η Ελένη είναι ήδη υποψήφια άρα μένουν μόνο τα τρία αγόρια. Τον Ηλία τον σέβομαι αγωνιστικά. Με τον Κόρο δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση άρα αυτός που μένει και αυτός που υποδεικνύω ως δεύτερο υποψήφιο, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος»  είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Νιώθω υπέροχα. Πραγματικά. Μια χαρά. Το ήξερα ότι θα με έβγαζε στον τάκο. Δεν πρόκειται να αλλάξω. Σέβομαι την άποψή του και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ότι και να γίνει θα το αποδεκτό. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει, θα με κρατήσει. Δεν θα κάτσω να αναλύω και να φτιάχνω καταστάσεις στο μυαλό μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου.