Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία και έβαλε δύσκολα στους Amigos αφού υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

«Τα κουκιά είναι μετρημένα. Δεν μπορώ να ψηφίσω τη Μαριαλένα γιατί είναι το στήριγμά μου εδώ μέσα. Επίσης, δεν είναι στη λίστα μου ο Ηλίας γιατί μάλλον είμαι… μαζόχας και θέλω να σπάω τα πόδια μου να κερδίζω και ο δεύτερος είναι ο Κόρο με τον οποίο ποτέ δεν έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση.

Αντίθετα ψηλά στη λίστα μου είναι η Ελένη και ο Ασημακόπουλος που από την ημέρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό ήθελε να με διώξει για να είναι ο δρόμος του πιο εύκολος. Έχω ακούσει πολλά που με έχουν πικράνει. Κακία δεν κρατάω. Τον τελευταίο καιρό έχω έρθει κοντά με την Ελένη και από αυτή έχω ακούσει άσχημα πράγματα και αυτό με πείραξε ακόμα περισσότερο γιατί όπως είπα οπότε επιλέγω την Ελένη» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Το περίμενα. Δεκτή η απόφασή του. Έχω μιλήσει και έχω εξηγήσει στο Σάκη όλα αυτά που έχει πάρει στραβά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για αυτό. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία που με ψήφισε. Δεν με καλύπτει, βέβαια, ο λόγος που είπε ο Σάκης αλλά έτσι είναι αυτά. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτή την κατάσταση» είπε η Ελένη στην πρώτη της αντίδραση.