Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που θα κάνει την τηλεοπτική της πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα του Mega.

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» είναι η νέα κωμική σειρά με τους πιο ανατρεπτικούς ήρωες που έρχεται να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα των family comedies και φέρει την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

«Είναι μια σειρά 26 επεισοδίων και είναι βασισμένη στο θεατρικό που είχαμε κάνει παλαιότερα. Είναι ανεπτυγμένη ιστορία» τόνισε ο Θανάσης Παπαθανασίου στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Mega.

«Από το “Παρά Πέντε” έχω να το νιώσω αυτό, να βλέπω τους τεχνικούς να γελάνε. Οι τεχνικοί είναι για μας ένδειξη ότι κάτι πάει καλά» υπογράμμισε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Πιστεύω και εύχομαι ότι θα δείτε μια σειρά που θα γελάσετε» τόνισε η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη.


Την ομάδα παραγωγής και τους συντελεστές συνάντησε, εν ώρα εργασίας, ο γ.γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λεωνίδας Χριστόπουλος. Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το ΕΚΟΜΕ στηρίζει έμπρακτα τις εταιρείες παραγωγής, τους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές του χώρου των οπτικοακουστικών μέσων» και επιπλέον πως το «Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχίσει να στηρίζει την δυναμική ανάπτυξη αυτού του χώρου και με νέες πρωτοβουλίες».